Finanční analýza LEO Express a.s. - Miturová, Magdaléna; Pekař, Jan; Petriashvili, Aleksandre; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tématem této bakalářské práce je finanční analýza společnosti LEO Express od doby založení. Práce obsahuje také prostorovou analýzu, ve které srovnávám společnost s jejím hlavním konkurentem, společností RegioJet. Práce je rozdělená do tří částí. První část je čistě teoretická. Ve druhé části je následně vymezená metodika použitá. Třetí část je věnována prostorové analýze.
Vedoucí práce: Jan Pekař
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses