Ekonomický potenciál vybraných geolokačních mobilních aplikací pro oblast kulturního turismu ČR - Nosák, David Ivan (2016)
Práce se zaměřuje na vyhodnocení ekonomického potenciálu geolokačních mobilních aplikací v oblasti kulturního turismu na území České republiky. Je rozdělena na dvě hlavní části: teoretickou a praktickou. První ze zmíněných poskytuje všeobecný náhled na danou tématiku, ta druhá zkoumá vzorovou aplikaci s názvem Geocaching. Nadto pak obsahuje ukázkový dotazník využitelný pro sběr dat potřebných k měření výdajů jejích uživatelů.