Ekonomický potenciál vybraných geolokačních mobilních aplikací pro oblast kulturního turismu ČR - Nosák, David Ivan; Tyslová, Irena; Tittelbachová, Šárka, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Práce se zaměřuje na vyhodnocení ekonomického potenciálu geolokačních mobilních aplikací v oblasti kulturního turismu na území České republiky. Je rozdělena na dvě hlavní části: teoretickou a praktickou. První ze zmíněných poskytuje všeobecný náhled na danou tématiku, ta druhá zkoumá vzorovou aplikaci s názvem Geocaching. Nadto pak obsahuje ukázkový dotazník využitelný pro sběr dat potřebných k měření výdajů jejích uživatelů.
Vedoucí práce: Irena Tyslová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses