Komparace možností financování bydlení v Bělorusku a ČR - Gorobchenko, Yaroslav; Radová, Jarmila; Pavelka, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Cílem této diplomové práce je popis, analýza a porovnání možností financování bydlení v Bělorusku a ČR. Na začátku práce je dána obecná charakteristika dvěma základním možnostem: hypotéce a stavebnímu spoření. Druhá část práce je věnována financování bydlení v Bělorusku, včetně popisu aktuální hypoteční legislativy a nabídek vybraných bank. Třetí kapitola je zaměřena na možnosti financování bydlení v ČR a má shodnou strukturu jako předchozí kapitola. Na závěr této práce je uvedena modelová situace, která umožňuje lepší porovnání situací ve dvou zemích.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses