Management městských divadel v Kladně a Mladé Boleslavi - Hlavešová, Vilemína; Riedlbauch, Václav, 1947-2017; Petrová, Pavla, 1969-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Práce analyzuje činnost Městského divadla Kladno a Městského divadla Mladá Boleslav. Zaměřuje se zejména na jejich management a jím zvolenou cenovou strategii. První část práce je zaměřena na historii, management, současnou situaci, dramaturgický profil a návštěvnost obou divadel. Druhá část je věnována marketingovému mixu 4P s důrazem na jejich cenové strategie. Závěr práce vyhodnocuje vliv činnosti managementu na hospodaření institucí. Součástí práce je rovněž vyhodnocení dotazníkového šetření mezi návštěvníky městských divadel v Kladně a Mladé Boleslavi. Výzkum byl vytvořen a realizován autorkou práce.
Vedoucí práce: Václav Riedlbauch
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses