Finanční analýza firmy Haribo CZ s. r. o. - Němcová, Kristýna (2016)
Bakalářská práce spočívá ve vypracování externí finanční analýzy společnosti Haribo CZ s. r. o. a zhodnocení finanční situace podniku. Je rozdělena do dvou částí. První část je věnována metodologickému výkladu finanční analýzy včetně jejích zdrojů a uživatelů. Dále jsou zde popsány metody finanční analýzy. V druhé části jsou tyto metody aplikovány na společnost Haribo CZ s. r. o. a sestavena finanční analýza firmy za období 2010 - 2014. Praktická část obsahuje také základní informace o podniku a popis historie firmy.