Finanční analýza firmy Haribo CZ s. r. o. - Němcová, Kristýna; Staňková, Anna, 1951-; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Bakalářská práce spočívá ve vypracování externí finanční analýzy společnosti Haribo CZ s. r. o. a zhodnocení finanční situace podniku. Je rozdělena do dvou částí. První část je věnována metodologickému výkladu finanční analýzy včetně jejích zdrojů a uživatelů. Dále jsou zde popsány metody finanční analýzy. V druhé části jsou tyto metody aplikovány na společnost Haribo CZ s. r. o. a sestavena finanční analýza firmy za období 2010 - 2014. Praktická část obsahuje také základní informace o podniku a popis historie firmy.
Vedoucí práce: Anna Staňková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses