Kulturní politika v Turecku - Teuchnerová, Magda; Kouba, Vojtěch, 1983-; Novák, Zdeněk, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Bakalářská práce shrnuje základní aspekty turecké kulturní politiky. Zdůrazňuje diverzitu země, kontrast mezi vlivem muslimských i evropských hodnot a problematiku menšin. Práce přibližuje komplikovaný a zdlouhavý proces tvorby kulturní politiky, která v zemi dodnes není oficiálně vydána. Popisuje roli státních i neziskových a soukromých kulturních organizací v jednotlivých sektorech kultury. Shrnuje dostupná data, zaměřuje se především na podporu a financování kultury a umění. Popisuje také mezinárodní kulturní spolupráci a dopad cestovního ruchu.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses