Finančná analýza spoločnosti Petrof, spol. s. r. o. - Belančatová, Denisa; Holečková, Jaroslava; Staňková, Anna, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Témou tejto bakalárskej práce je finančná analýza spoločnosti Petrof, spol. s.r.o. Hlavným cieľom práce je zhodnotenie ekonomickej výkonnosti a finančného zdravia spoločnosti v rokoch 2011-2014. Práca je rozdelená na dve hlavné časti- teoretickú a praktickú časť. V teoretickej časti sú vymedzené metódy finančnej analýzy a jednotlivé ukazovatele. V praktickej časti je predstavená analyzovaná spoločnosť a následne je vykonaná finančná analýza, v ktorej sú aplikované poznatky z teoretickej časti. V závere sú zhrnuté dosiahnuté výsledky a záverečné hodnotenie spoločnosti.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses