Finančná analýza firmy Linde Material Handling Česká republika, s. r. o. - Gerberyová, Dominika (2016)
Cieľom tejto bakalárskej práce je finančná analýza firmy Linde Material Handling Česká republika s. r. o. v rokoch 2011 - 2014. Práca sa delí na dve hlavné časti - metodickú a praktickú. Metodická časť sa zaoberá významom finančnej analýzy a vymedzením jednotlivých ukazovateľov. Súčasťou praktickej časti je predstavenie spoločnosti Linde Material Handling Česká republika s. r. o. a následná aplikácia teoretickej časti. Zistené výsledky sú neskôr interpretované. V závere práce je zhodnotenie finančného zdravia spoločnosti.