Finančná analýza firmy Linde Material Handling Česká republika, s. r. o. - Gerberyová, Dominika; Holečková, Jaroslava; Staňková, Anna, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Cieľom tejto bakalárskej práce je finančná analýza firmy Linde Material Handling Česká republika s. r. o. v rokoch 2011 - 2014. Práca sa delí na dve hlavné časti - metodickú a praktickú. Metodická časť sa zaoberá významom finančnej analýzy a vymedzením jednotlivých ukazovateľov. Súčasťou praktickej časti je predstavenie spoločnosti Linde Material Handling Česká republika s. r. o. a následná aplikácia teoretickej časti. Zistené výsledky sú neskôr interpretované. V závere práce je zhodnotenie finančného zdravia spoločnosti.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses