Analýza internetového bankovnictví - Škoda, Ondřej; Schlossberger, Otakar, 1958-; Rybák, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Cílem této práce je analyzovat současnou situaci ohledně internetového bankovnictví. První část práce se soustředí na zařazení samotného pojmu a charakteristiku jeho vlastností a možností. Práce se postupně věnuje nutným podmínkám pro používání internetového bankovnictví, metodám zabezpečení a poskytovaným službám v jeho rámci. Druhá část doplňuje teoretické poznatky o praktickou analýzu internetového bankovnictví tří bank působících v České republice. Srovnání se skládá ze čtyř částí. Každá z nich hodnotí rozdílný aspekt: základní služby, doplňkové služby, vizuální zpracování a zabezpečení. Internetové bankovnictví je populární služba s velkým potenciálem, který může být využit jeho poskytovatelem. Právě inovace internetového bankovnictví tvoří největší rozdíly mezi bankami, jelikož základní služby a zabezpečení zvládají obecně na dobré úrovni.
Vedoucí práce: Otakar Schlossberger
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses