Daňové reformy v ČR - vývoj od roku 1993 - Přibylová, Nikola; Kubátová, Květa, 1952-; Morávková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Má bakalářská práce se zabývá analýzou reforem veřejných financí v České republice v letech 1993, 2004-2006 a dále pak z roku 2008. Důraz je kladen zejména na daňovou problematiku. Analýza je provedena na základě porovnání stanovených cílů s výsledky reforem, následného zhodnocení, jak se podařilo sociální i ekonomické cíle reforem splnit, a to pomocí dvou vytyčených cílů - snižování vládního deficitu a stabilizace daňové kvóty, a zda jsou tyto cíle dlouhodobě udržitelné.
Vedoucí práce: Květa Kubátová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses