Daňová gramotnost vybraných skupin populace - Vágnerová, Tereza; Vítek, Leoš, 1970-; Ochrana, František, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Bakalářská práce je zaměřena na zkoumání daňové gramotnosti vybraných skupin obyvatelstva. Je rozdělena do dvou částí. V první teoretické části se zabývá problematikou gramotnosti jako takové. Dále pak funkční gramotností, finanční a daňovou gramotností. Cílem práce je zjistit daňovou gramotnost studentů čtvrtých ročníků ekonomicky zaměřených středních škol a studentů čtvrtých ročníku gymnázií na základě dotazníkového šetření. Toto šetření se týká vybraného vzorku žáků z Pardubického kraje.
Vedoucí práce: Leoš Vítek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses