Automatické obchodné systémy - Linkeschová, Kornélia; Brůna, Karel, 1973-; Marková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Cieľom bakalárskej práce je porovnanie dvoch vybraných automatických obchodných stratégií na menovom trhu FOREX. Práca vymedzuje pojem trhu FOREX a jeho špecifiká, jednotlivé typy brokerov, obchodníkov a analýz. Stratégie boli obchodované pomocou menových párov EURUSD, USDCHF aEURNOK, následne bola prevedená ich komparácia pomocou výsledkov z backtestingu.
Vedoucí práce: Karel Brůna
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses