Vývoj spoločnosti O2 Česká republika a.s. na telekomunikačnom trhu - Broniš, Matej; Stádník, Bohumil; Fleischmann, Luboš, 1969-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Diplomová práca je zameraná na fundamentálnu analýzu českého telekomunikačného operátora O2. V práci sa k analýze pristupuje spôsobom top-down, čo v praxi znamená, že najskôr sú analyzované globálne faktory, následne odvetvové faktory a ako posledné sú analyzované firemné fundamenty. Výsledkom analýzy je určenie vnútornej hodnoty akcie spoločnosti, porovnanie s aktuálnou tržnou hodnotou a vyslovenie investičného odporúčania na strednodobom investičnom horizonte.
Vedoucí práce: Bohumil Stádník
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses