Využití rozpočtu pro řízení na příkladu podniku cestovního ruchu - Duzmambetov, Danil; Petera, Petr, 1976-; Špičák, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Bakalářská práce se zabývá možností použití rozpočetnictví při řízení podniku, který působí na trhu služeb cestovního ruchu. V teoretické části jsou popsány nástroje a metody manažerského účetnictví, které se používají k sestavování podnikových rozpočtů a plánů. Praktická část se skládá ze zhodnocení současného systému rozpočtování nákladů a plánování a z návrhu na optimalizaci systému, který vychází z doporučení uváděných v současné literatuře.
Vedoucí práce: Petr Petera
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses