Management amatérské kapely v České republice - Pniak, Jan; Riedlbauch, Václav, 1947-2017; Straka, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem práce je shrnout dosavadní poznatky na poli managementu amatérských kapel, popsat a analyzovat neumělecké procesy v kapele a vymezit klíčové prvky potřebné pro úspěšný chod kapely. V každé kapitole jsou shrnuty poznatky z dostupných zdrojů, zároveň jsou doplněné autorovými zkušenostmi z praxe a daty z rozhovorů s amatérskými kapelami s původem na Ostravsku. V závěru práce je v případové studii analyzováno fungování kapely Sapien. Z dotazníků i osobních zkušeností z praxe vyplývá, že se amatérské kapely nedostatečně zabývají motivacemi svých členů, celkovou koncepcí kapely i otázce marketingu, především pak analýze své cílové skupiny. Práce poskytuje podklady pro práci manažera amatérské kapely v jejích nejvýznamnějších činnostech.
Vedoucí práce: Václav Riedlbauch
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses