Ordinace zubního lékaře - evidence a zdanění - Kunešová, Kristýna; Bokšová, Jiřina, 1960-; Randáková, Monika, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Bakalářská práce se zaměřuje na podnikajícího zubního lékaře, na způsoby evidence příjmů a výdajů a na dopady zvolené evidence na zdanění. Popisuje základní charakteristiky osoby samostatně výdělečně činné a společnosti s ručením omezeným. U osoby samostatně výdělečně činné popisuje daňovou evidenci, uplatňování paušálních výdajů a výpočet daňové povinnosti. U právnické osoby popisuje účetnictví v plném rozsahu a zdanění právnických osob. Praktická část je zaměřena na porovnání zmíněných forem podnikání v oblasti dentální hygieny.
Vedoucí práce: Jiřina Bokšová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses