Optimalizace modelu řízení zásob v Rhiag Group - Konečný, Jan; Vinš, Marek; Carugati, Giovanni; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Práce pojednává o řízení zásob v Rhiag Group. Konkrétně se zaměřuje na zdokonalení modelu pro překup dlouhodobých zásob mezi členy skupiny. Účelem modelu je zvýšení alokační efektivnosti, pro jejíž kvantifikaci slouží hodnota odpisu u jednotlivých skladovaných položek. Autor nejdříve popisuje tvorbu databáze, která vyčísluje přínos překupu zásob, následně testuje optimální algoritmus modelu a určuje maximální hodnoty dodávek mezi jednotlivými členy skupiny. V závěru doporučuje postup při změně dosavadního modelu v souladu s dosaženými řešeními a odhaduje přínos pro skupinu Rhiag.
Vedoucí práce: Marek Vinš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses