Havarijní pojištění na českém pojistném trhu - Seberová, Radka; Oborilová, Mária; Rybák, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Bakalářská práce se zabývá analýzou českého pojistného trhu v rámci havarijního pojištění, s konkrétním zaměřením na pět pojišťoven. Kromě detailního zkoumání havarijního pojištění, práce dále zkoumá historickou i současnou situaci na pojistném trhu, možnosti připojištění a poskytované asistenční služby. V poslední části se práce věnuje porovnání modelových kalkulací havarijního pojištění vybraných vozidel, pro které byl použit interní kalkulační systém EOS. Tato část obsahuje nejen faktické porovnání, ale i mé osobní doporučení na základě mých pracovních zkušeností. Přínosem práce je ucelené porovnání nabídky havarijního pojištění vybraných pojišťoven. Práce je tak vhodná pro všechny, kteří přemýšlejí o havarijním pojištění, protože mohou na jednom místě porovnat nabídky pěti pojišťoven a na základě toho vybrat pro ně nejlepší variantu havarijního pojištění.
Vedoucí práce: Mária Oborilová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses