Stavební spoření v České republice - Šantrůček, Jakub; Cibulka, Jakub; Kábrt, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Cílem bakalářské práce je představení fungování stavebního spoření v České republice, charakteristika produktů nabízených jednotlivými stavebními spořitelnami a jejich následná vzájemná komparace. V první části se práce zaměřuje na obecnou problematiku, týkající se především vývoje stavebního spoření do dnešní podoby, vysvětlením principu, na kterém je stavební spoření založeno a představením stavebních spořitelen působících na českém trhu. Praktická část práce se věnuje současné nabídce produktů jednotlivých stavebních spořitelen, zejména vymezením základních faktorů, které definují jejich podobu. V závěru práce je provedena komparace popsaných produktů pomocí modelových příkladů a jejich celkové zhodnocení.
Vedoucí práce: Jakub Cibulka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses