Odlišnosti ve vykazování nemovitostí dle IFRS pro SME a české účetní legislativy - Turnvaldová, Josefína; Dvořák, Martin; Vašek, Libor, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Bakalářská práce se zabývá tématem nemovitostí a jejich vykazováním a oceňováním podle české účetní legislativy a Mezinárodního účetního standardu pro malé a střední podniky. Cílem je poskytnout pohled na tyto dva účetní systémy a provést jejich komparaci v teoretické rovině. Praktická část znázorňuje problematiku vybraných odlišností na ilustrativním příkladu tří nemovitostí. Klíčová slova: IFRS pro SME, česká účetní legislativa, vykazování, oceňování, nemovitosti
Vedoucí práce: Martin Dvořák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses