Transformace účetního výsledku hospodaření podle českých právních předpisů na základ daně - Krocová, Denisa; Nedvídek, Václav; Molín, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou úpravy účetního výsledku hospodaření na základ daně z příjmu právnických osob v českém právním prostředí. Cílem této práce je poukázat na hlavní položky, o které je nutné upravit daňový základ při respektování Zákona č. 568/1993 Sb., o daních z příjmů a na praktickém příkladu provést transformaci výsledku hospodaření na základ daně a nastínit možnosti využití daňové optimalizace. Práce je doplněna o úryvky daňového přiznání, kde se tato transformace aplikuje
Vedoucí práce: Václav Nedvídek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses