Analýza veřejných zakázek ve vybraném městě - Straková, Eliška (2016)
Bakalářská práce se zabývá analýzou veřejných zakázek ve městě Třeboň. Nejprve je vysvětlena problematika veřejných zakázek České republiky z hlediska právního a ekonomického. Následující kapitola je věnována rozpočtu města Třeboň. Ve třetí kapitole je provedena analýza veřejných zakázek ve městě Třeboň a následně jsou v poslední kapitole výsledky analýzy komparovány s daty o veřejných zakázkách v České republice, která byla rozebrána v rámci první kapitoly.