Analýza veřejných zakázek ve vybraném městě - Straková, Eliška; Maaytová, Alena; Gajdošová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Bakalářská práce se zabývá analýzou veřejných zakázek ve městě Třeboň. Nejprve je vysvětlena problematika veřejných zakázek České republiky z hlediska právního a ekonomického. Následující kapitola je věnována rozpočtu města Třeboň. Ve třetí kapitole je provedena analýza veřejných zakázek ve městě Třeboň a následně jsou v poslední kapitole výsledky analýzy komparovány s daty o veřejných zakázkách v České republice, která byla rozebrána v rámci první kapitoly.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses