Analýza bankových poplatkov - Matejov, Peter; Radová, Jarmila; Rajl, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Bakalárska práca sa zaoberá analýzou bankových poplatkov študentských účtov a účtov pre mladých na Slovensku a v Česku, ktoré platia vlastníci týchto účtov za predom stanovený rozsah a štruktúru operácií. Výber a početnosť operácií prebehla na základe odpovedí respondentov vo veku od 15 do 26 rokov na vytvorený dotazník ohľadom bankových poplatkov. Cieľom práce je stanoviť prostredníctvom dotazníka modelového klienta, ktorý bude identický pre obe krajiny a na jeho základe vybrať spomedzi množstva ponúkaných študentských účtov na slovenskom a českom trhu tie najvýhodnejšie z hľadiska výšky poplatkov.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses