Finanční analýza Volvo Car Group - Večeřa, Karel (2016)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na finanční analýzu společnosti Volvo Car Group. Nejdříve je stanovena metodika použité finanční analýzy. Následuje charakteristika společnosti s ohledem na majetkové vztahy mezi členy skupiny. Dále je zpracována samotná finanční analýza společnosti a jejich přímých konkurentů použitím spider grafů na základě údajů vycházejících z výročních zpráv společností. Tuto práci završuje SWOT analýza společnosti.