Finanční analýza Volvo Car Group - Večeřa, Karel; Marek, Petr; Dufková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na finanční analýzu společnosti Volvo Car Group. Nejdříve je stanovena metodika použité finanční analýzy. Následuje charakteristika společnosti s ohledem na majetkové vztahy mezi členy skupiny. Dále je zpracována samotná finanční analýza společnosti a jejich přímých konkurentů použitím spider grafů na základě údajů vycházejících z výročních zpráv společností. Tuto práci završuje SWOT analýza společnosti.
Vedoucí práce: Petr Marek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses