Výroba hudebních pořadů v České televizi se zaměřením na kanál ČT art - Linhartová, Tereza; Hanzlík, Jan, 1979-; Šubrt, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem této bakalářské práce je zmapovat proces vývoje a výroby hudebních pořadů a postavení hudby ve vysílání České televize, analýza vývoje sledovanosti nově vzniklého kanálu ČT art a zastoupení hudebních pořadů a jejich jednotlivých žánrů na tomto kanálu. Teoretická část práce definuje související pojmy a objasňuje role jednotlivých úseků při procesu vývoje a výroby pořadů. Praktická část porovnává různé způsoby průběhu výroby na konkrétních čtyřech případech, zjišťuje vývoj sledovanosti na kanálu ČT art za jednotlivé roky a podrobně mapuje hudebně zaměřená vysílací okna.
Vedoucí práce: Jan Hanzlík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses