Bankovní poplatky - Vavřín, Lukáš; Rajl, Jiří; Brodani, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá bankovními poplatky na běžných účtech. Teoretická část popisuje významnost bankovních poplatků z hlediska zisků bank, jejich vliv na spotřebitele a porovnává situaci v České republice s dalšími zeměmi. Popisuje také běžné účty jakožto základní bankovní produkty a jejich využití v České republice. Praktická část obsahuje představení vybraných bank a vhodných účtů pro modelového studenta a jejich následnou analýzu a komparaci. Výsledkem praktické části je doporučení nejvhodnějšího běžného účtu pro modelového studenta z hlediska poplatků.
Vedoucí práce: Jiří Rajl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses