Proměny hudebního klubu Rock Café - Kynclová, Kristýna; Šmíd, Ilja, 1952-; Riedlbauch, Václav, 1947-2017; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
V této bakalářské práci jsou analyzovány proměny hudebního klubu Rock Café v Praze. V teoretické části bakalářská práce shrnuje problematiku pořádání kulturních akcí obecně i se zaměřením na pražskou klubovou scénu. Vedle organizačních a dramaturgických aspektů se soustředí na ekonomické podmínky provozu klubů. V praktické části je aplikována problematika přímo na konkrétní případ hudebního klubu Rock Café, podrobněji se věnuje analýze činnosti klubu v letech 2008-2016. Na základě poznatků analýzy předvídá možný vývoj klubu a dalších kulturních institucí obdobného typu.
Vedoucí práce: Ilja Šmíd
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses