Finanční analýza společnosti Still, s. r. o. - Holubová, Tereza; Staňková, Anna, 1951-; Majerová, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Cílem bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti Still ČR, s. r. o. v letech 2010 až 2014 a porovnání výsledků s konkurencí, případně celým odvětvím. V první, metodické, části bakalářské práce jsou vysvětleny jednotlivé postupy a ukazatele finanční analýzy, se kterými se v práci bude pracovat a v druhé, analytické části, budou do těchto ukazatelů dosazena čísla, kterých podnik ve sledovaných letech dosáhl. Výsledky následně budou okomentovány v souvislosti s dosaženými hodnotami konkurence. Mezi hodnotící postupy bude patřit horizontální a vertikální analýza, analýza poměrovými ukazateli a predikce finančního zdraví podniku. Celkové shrnutí, jak si společnost stojí sama o sobě a i v porovnání s konkurencí bude uvedeno v závěru této práce.
Vedoucí práce: Anna Staňková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses