Financování politických stran - Hulínský, Lukáš; Dufek, Luboš; Pavel, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato práce se zabývá financováním politických stran v České republice. V teoretické části vymezuje základní pojmy a principy spojené s financováním politických stran ze státního rozpočtu se zaměřením na příspěvky ze státního rozpočtu, které jsou konkrétně roztříděny, popsány podmínky pro jejich získání a vytvořeny i souhrnné přehledy od roku 2000. V praktické části se věnuje jednotlivým druhům příjmů politických stran za volební období 2010-2013 a sleduje závislosti mezi nimi.
Vedoucí práce: Luboš Dufek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses