Prodej podniku, jeho obecné i praktické problémy na případu společnosti Howswn CKD Compressors - Švejdová, Lenka; Vomáčková, Hana; Rajnochová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Práce se zabývá problematikou prodeje závodu. První část se zabývá obecně podnikovými kombinacemi, obecnými účetními metodami a podstatou prodeje závodu. Dále navazuje obchodně právní úprava prodeje závodu. Součástí je i účetní řešení prodeje závodu a daňová problematika. Na závěr jeden praktický případ uskutečnění transakce.
Vedoucí práce: Hana Vomáčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses