Hodnocení činnosti vybraných fakultních nemocnic - Bartoníčková, Petra (2016)
Tato diplomová práce zjišťuje, zda existuje souvislost mezi výsledky ekonomických výkonových ukazatelů a výsledky v oblasti veřejných zakázek. Popisuje specifika fakultních nemocnic, proces zadání veřejné zakázky a výkonové ukazatele používané ve zdravotnictví. Praktická část nabízí podrobné anylýzy vypsaných veřejných zakázek a výkonových ukazatelů.