Hodnocení činnosti vybraných fakultních nemocnic - Bartoníčková, Petra; Maaytová, Alena; Mikušová, Pavla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato diplomová práce zjišťuje, zda existuje souvislost mezi výsledky ekonomických výkonových ukazatelů a výsledky v oblasti veřejných zakázek. Popisuje specifika fakultních nemocnic, proces zadání veřejné zakázky a výkonové ukazatele používané ve zdravotnictví. Praktická část nabízí podrobné anylýzy vypsaných veřejných zakázek a výkonových ukazatelů.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses