Technická analýza trhu s ropou - Nguyen Ngoc, Viet; Fičura, Milan; Janda, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato diplomová práce se zabývá technickou analýzou trhu s ropou. Cílem práce je otestování opening range breakout strategie na minulých datech a vyhodnocení výsledků z testování. V první sekci teoretické části je představena aktuální situace na trhu s ropou a faktory ovlivňující cenu ropy. Druhá sekce je věnována základům a předpokladům technické analýzy. V úvodu praktické části je popsaná opening range breakout strategie, která je následně otestovaná na futures s ropou na denních dateh
Vedoucí práce: Milan Fičura
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses