Vliv nezaměstnanosti na výši vyplácených sociálních dávek v okresech ČR. - Jánišová, Pavla; Maaytová, Alena; Kubátová, Květa, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu výdajů na dávky státní sociální podpory na území okresů České republiky v letech 2006-2014. V uvedené době proběhly v rámci sociální podpory mnohé legislativní změny. Hlavním cílem diplomové práce je tyto změny zhodnotit z pohledu dopadu na výši výdajů na dávky státní sociální podpory a nalézt vztah mezi nezaměstnaností a dávkami státní sociální podpory. První část je zaměřena na vymezení teoretických pojmů, druhá část je věnována samotné analýze dat.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses