Finanční analýza vybraných fotovoltaických elektráren a popis fotovoltaického průmyslu v ČR - Vojtíšek, Ondřej; Škerlíková, Tatiana; Jakoubek, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Práce se zabývá finanční analýzou tří fotovoltaických elektráren, které byly postaveny v roce 2010 v ČR. Cílem práce je zjistit zda jsou zkoumané společnosti finančně zdravé. Zda jsou schopny dostát svým závazkům, a také jaký měla solární daň vliv na rentabilitu jednotlivých investic.
Vedoucí práce: Tatiana Škerlíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses