Fundamentální analýza společnosti Turkish Airlines - Popova, Elizaveta (2016)
Hlavním cílem bakalářské práce je provést fundamentální analýzu akcií turecké společnosti Turkish Airlines a zjistit, jestli jsou akcie letecké společnosti správně oceněny a zda se vyplatí do nich investovat. Danou společnost jsem vybrala z důvodu využívání jejích služeb. Práce začíná globální analýzou, dále je provedená odvětvová analýza a na závěr analýza firemní. Práce je koncipována tak, že na začátku každé kapitoly je uvedena teorie a ihned poté je přistoupeno k praktické části. Výsledkem práce je rozbor leteckého odvětví a odhalení faktorů ovlivňujících jeho rozvoj. Je zhodnocena situace ve zkoumané zemi a její souvislost s vývojem Turkish Airlines. Přínosem je investiční doporučení.