Analýza a návrh optimalizace kalkulací na příkladu konkrétního podniku - Ševčíková, Lenka; Petera, Petr, 1976-; Špičák, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato práce se věnuje analýze kalkulací ve výrobním podniku PRAKAB Pražská Kabelovna s. r. o. Práce má dvě části, teoretickou a praktickou. V první části vymezuje základní pojmy a shrnuje teoretické poznatky o členění nákladů, sestavování kalkulací a využití různých metod při sestavení kalkulací. V druhé části je nejprve stručně představen sledovaný podnik a současné postupy při sestavení kalkulace. Dále jsou popsány zjištěné dílčí nedostatky a je navrhnuto řešení.
Vedoucí práce: Petr Petera
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses