Analýza a návrh optimalizace systému plánů a rozpočtů na příkladu konkrétního podniku - Jac, Dávid (2016)
Bakalářská práce se zabývá problematikou rozpočetnictví, jako jednoho z hlavních nástrojů řízení podniku. Teoretická část je zaměřená na podnikové plánování a zásady a postupy, které se mají dodržovat při sestavovaní plánů a rozpočtů. V praktické části jsou demonstrovány teoretické poznatky na analýzu systému rozpočtů a plánů v konkrétním podniku.