Analýza a návrh optimalizace systému plánů a rozpočtů na příkladu konkrétního podniku - Jac, Dávid; Knorová, Kateřina; Šiška, Ladislav, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Bakalářská práce se zabývá problematikou rozpočetnictví, jako jednoho z hlavních nástrojů řízení podniku. Teoretická část je zaměřená na podnikové plánování a zásady a postupy, které se mají dodržovat při sestavovaní plánů a rozpočtů. V praktické části jsou demonstrovány teoretické poznatky na analýzu systému rozpočtů a plánů v konkrétním podniku.
Vedoucí práce: Kateřina Knorová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses