Vývoj bolívijské ekonomiky v kontextu vládní politiky a zahraničního obchodu - Dudzich, Viktar; Šíma, Ondřej; Gevorgyan, Kristine; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato práce se zabývá analýzou vývoje bolivijské ekonomiky během prezidentství Evo Moralesa a zejména dopady státních legislativních opatření na různé sektory ekonomiky Bolívie. V práci se zkoumá vliv historických, politických a sociálních faktorů na hospodářský rozvoj Bolívie. Jsou popsány průmysl, finanční sektor, zahraniční obchod, státní sociální politika, klíčová rizika a prognózy spojené s vývojem bolivijského hospodářství. Důraz je také kladen na propojení politiky, sociální sféry a ekonomiky.
Vedoucí práce: Ondřej Šíma
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses