Nákladové účetnictví konkrétního podniku - Svoradová, Nikola; Šiška, Ladislav, 1976-; Boučková, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Bakalářská práce je zaměřena na nákladové účetnictví konkrétního podniku. Teoretická část se zabývá teorií související s nákladovým účetnictvím. V praktické části je představen konkrétní podnik, způsob jakým vede nákladové účetnictví a podrobné zachycení procesu výroby v účetnictví. Po rozboru podniku následuje hodnocení uplatňovaných postupů a metod a navržení řešení, které by mohly být pro podnik prospěšné.
Vedoucí práce: Ladislav Šiška
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses