Finanční analýza a prognóza budoucího vývoje pro CALPRA, s. r. o. - Syurdo, Veronika (2016)
Tato bakalářská práce obsahuje finanční analýzu pro obchodní společnost CALPRA s. r. o. za roky 2005 až 2014 a prognózu budoucího vývoje této společnosti na nejbližší období od roku 2014. První část práce tvoří část metodickou, v níž jsou uvedeny metody, postupy a ukazatele. Druhá část práce zahrnuje část praktickou, která představuje výsledky finanční analýzy sledované společnosti ve srovnání s konkurenční společností a s odvětvím. Tato část obsahuje rovněž SWOT analýzu a nástin budoucího vývoje této společnosti. Na závěr práce je uvedeno celkové hodnocení finančního zdraví společnosti.