Netradičné formy financovania start-up projektov - Kabát, Jakub (2016)
Bakalárska práca sa zaoberá analýzou foriem financovania mladých technologických firiem, startu-pov. V teoretickej časti vymedzuje pojem start-up a základné delenie. Približuje priebeh životného cyklu start-upu, s akými investorskými subjekty sa start-up stretáva a aké formy financovania subjekty poskytujú. Praktická časť analyzuje investičné cykly dvoch konkrétnych spoločnosti a poukazuje na odlišnosti medzi nimi. Cieľom práce je dokázať jedinečnosť v investičnom rozhodovaní každého start-upu.