Netradičné formy financovania start-up projektov - Kabát, Jakub; Brada, Jaroslav, 1964-; Kováč, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Bakalárska práca sa zaoberá analýzou foriem financovania mladých technologických firiem, startu-pov. V teoretickej časti vymedzuje pojem start-up a základné delenie. Približuje priebeh životného cyklu start-upu, s akými investorskými subjekty sa start-up stretáva a aké formy financovania subjekty poskytujú. Praktická časť analyzuje investičné cykly dvoch konkrétnych spoločnosti a poukazuje na odlišnosti medzi nimi. Cieľom práce je dokázať jedinečnosť v investičnom rozhodovaní každého start-upu.
Vedoucí práce: Jaroslav Brada
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses