Kybernetické riziká v bankovníctve - Vozáriková, Veronika (2016)
Bakalárska práca sa zaoberá súčasnou problematikou kybernetického rizika v oblasti bankovníctva. Účelom práce je zvýšiť povedomie o kybernetickom riziku a poskytnúť teoretický podklad pre bližšie analyzovanie konkrétnych rizík v danej oblasti. Zároveň by mala načrtnúť aktuálnu situáciu v Českej republike. Súčasťou práce je aj analýza zabezpečenia internetového bankovníctva vybraných inštitúcií na českom trhu a dotazníkový prieskum, ktorý analyzuje povedomie o kybernetickom riziku v Českej republike.